Om

Jag heter Kristina, de flesta kallar mig Stina, och jag delar med mig av de insikter och lärdomar som min livsresa gett mig. Jag har 30 års erfarenhet inom handel bakom mig och drev en inspirerande livsstilsbutik men ville ta samtalen och mina ”missions” vidare och bokas idag av företag för  coaching/inspiration/personalvård till medarbetare.

Privatpersoner kan boka för samtal där jag använder mig av mina verktyg som livscoach samt min intuition och ibland visualiseringar/vägledda meditationer. För dig som vill hitta Din sanning, vad du vill, litet som stort. Hitta tillbaka till den du är, din självkänsla och värde.

Samt för Vägledd meditation & Qigong

När vi vågar bejaka oss själva och vår önskan mår vi så mycket bättre! Jag vet. Jag vet hur det är att tappa sig själv och jag vet hur det är när man hittar sig själv igen och vågar göra sin grej. Att följa sin intuition.
Jag ville så gärna hjälpa andra se hur vi faktiskt kan påverka hur vi själva mår att jag skrev en bok om det. Personlig och full av hjälp och insikt.
Jag har sedan många år tillbaka levt efter universums lag- vi får tillbaka det vi sänder ut. och insikten om tankar, energier, hur vi påverkas av dem och hur vi styr dem (!) talar jag mycket om på mina workshops.  Men även om hur vi tar tillbaka vår inre kraft, om självkänsla. Vi kan så mycket mer än vi tror.

Jag är en skaparsjäl. En intuitiv konstnärssjäl som älskar att resa, fota, skriva och inspirera.
Jag vill hjälpa sprida inspiration och insikt så att vi lever det härliga liv som är meningen att vi ska leva!

Det gör jag genom
Företag: Coaching/Inspiration/Personalvård:
Inspirerar till ökat välbefinnande/ ökad försäljning
LivsCoaching, som din personliga coach om du vill hitta din sanning-inte vad andra sagt till dig- och följa den! Liten som stor.
Workshops (går att boka, läs mer under workshops )
”Energier, Qigong & Vägledd Meditation” Klass.
Skriver: Författare till boken LIVSKRAFT-Om att lyfta sig själv och följa sitt hjärta. Om boken: Här får du inspiration, påminnelser, mina insikter och verktyg för att hantera… livet.  Min önskan är att du läser, känner igen, inspireras, helas och hittar Din inre kraft och våga följa Ditt hjärta. Du hittar den på Adlibris eller  hos din bokhandel (om inte – beställ den!)
Jag är grundare av In Spirit som förmedlar inspiration, insikt och livskvalitet,
som har Home of In Spirit,  ett mail som kommer varje månad med inspiration och verktyg, för att få en så bra start på månaden som möjligt.

Jag hoppas att vi ses på en workshop, i ett samtal eller att du hittar min bok. Mest av allt hoppas jag att du finner inspiration, insikt och livskvalitet.

Din LivsCoach / inspiratör, med värme, Kristina Karlsson
Mobil: 0702727162   Mail: y.kristina.k@hotmail.com
IMG_1397