Om

Jag heter Kristina, de flesta kallar mig Stina, Jag har 30 års erfarenhet inom handel bakom mig och drev en inspirerande livsstilsbutik men ville ta samtalen och mina ”missions” vidare till en ny dimension av inspiration.
Att förmedla Inspiration, Insikt & Livskvalitet.
Att hjälpa Dig bejaka den du verkligen är, släppa andras sanningar om dig och stå i dina.

Att må så bra vi kan, hur energier påverkar oss och hur vi kan påverka dem!
Utveckling & inspiration. Dela med mig av min story, de verktyg jag funnit fungera bäst vid oro, för att hitta min inre kompass och hur vårat tankemönster faktiskt formar våran dag- vårat liv!
Med många år av samtal med kunder med mig i bagaget utbildade jag mig till Diplomerad LivsCoach  och håller idag samtal där jag förutom min coaching även använder mig av min intuition, healing och visualiseringar som kan komma under ett samtal.
I mina workshops hjälper jag dig släppa gamla sanningar du burit med som inte är dina, conecta med din egen sanning, vad du vill och hur du kan göra det. Om att styra din energi och påverka hur du mår.
Ibland väver jag in vägledda meditationer och energihöjande qigong rörelser då jag är certifierad qigong instruktör och mediterat i närmare 15 år.
Jag är författare till boken LIVSKRAFT- Om att lyfta sig själv och följa sitt hjärta, och jag vill säga dig att bejaka den du är. Livet blir så mycket lättare då.
Företag kan boka   coaching/inspiration/personalvård till medarbetare.

Privatpersoner kan boka
Övergångscoaching:
mer info under samtal/behandlingar
intuitiva samtal:
      mer info under samtal/behandlingar
Energicoaching:        mer info under samtal/behandlingar
Spa för själen:            mer info under samtal/behandlingar
Spa för själen extra: mer info under samtal/behandlingar
Samt för Vägledd meditation & Qigong

När vi vågar bejaka oss själva och vår önskan mår vi så mycket bättre! Jag vet. Jag vet hur det är att tappa sig själv och jag vet hur det är när man hittar sig själv igen och vågar göra sin grej. Att följa sin intuition.
Jag har sedan många år tillbaka levt efter universums lag- vi får tillbaka det vi sänder ut. och insikten om tankar, energier, hur vi påverkas av dem och hur vi styr dem (!) talar jag mycket om på mina workshops.  Men även om hur vi tar tillbaka vår inre kraft, om självkänsla. Vi kan så mycket mer än vi tror.
Jag är en skaparsjäl. En intuitiv konstnärssjäl som älskar att resa, fota, skriva och inspirera.
Jag hoppas att vi ses på en workshop, i ett samtal eller att du hittar min bok. Mest av allt hoppas jag att du finner inspiration, insikt och livskvalitet.

Din LivsCoach / inspiratör, med värme, Kristina Karlsson
Mobil: 0702727162   Mail: y.kristina.k@hotmail.com
IMG_1397