Inspiration

Inspiration.. Jag älskar det.

För mig kan inspirationen komma ur nästan vad som helst, och det är därför denna inspirationssida kan handla om just det. Nästan vad som helst som jag fångat på bild, platser jag sett eller små poem jag skrivit under en inspirerad stund.
Att fylla mig själv med inspiration gör att jag blir kreativ, glömmer bort tid och rum och känner mig så levande. Sprudlande. Eller vördnadsfull.. eller..
Alla mår vi bra av inspiration, det är ett varande som låter oss skapa, vara kreativa och föda idéer.
Jag tror inte bara det är ett ”skönt sätt att fly vardagen på”, det är ett sätt att fylla sig själv med energi och kraft. Ännu viktigare, jag tror att när du hamnat där, i det kreativa tillståndet då du fylls av glädje i det du gör, har du hittat en av dina verkliga talanger. Något du kan vidareutveckla och arbeta med. Och att arbeta med något som du får inspiration av, att arbeta i ett tillstånd av glädje, det mår man väldigt bra av.

I helgen var vi i Stockholm, och jag besökte Zetas handelsträdgård.
IMG_0642

IMG_0653

Där gick jag omkring i timmar. Doftade. Fotade. Fick idéer och inspiration om hur vi skulle göra vår egen lilla oas i trädgården när vi kom hem. Åt lunch i skuggan av ett träd på en liten grusgång där små stolar och bord stod och lockade besökare att för en stund slå sig ner och inte bara njuta visuellt, utan även med smaklökarna. Och njöt av allt det vackra runt omkring mig.

IMG_E0668
Peace of mind…          /Stina

img_0650.jpg

 

IMG_E0664
Nature in bloom…                        /Stina

 

IMG_E0674
Inspiration…                      /Stina

IMG_0673

För dig som liksom jag får inspiration av vackra platser och miljöer,
älskar trädgårdar, blommor, att odla eller inspireras av färg och form,
ta vägen förbi Zetas om du är i Stockholm.
Det är en väldigt härlig och njutbar liten oas!