Företag: Coaching/Personalvård

Med 30 års erfarenhet som säljare, med erfarenhet som inköpare, butikschef och egen företagare, coachar/inspirerar jag era medarbetare till nutida värdegrunder och insikter som ökar både välbefinnande och försäljning. 

Det sker förändringar i omvärlden. Vi får mer och mer ta ställning till hur vi vill leva våra liv, vilka värderingar vi har, när vi ser exempel  på vad som händer runt om i världen med miljö, med världsstyre, med gamla synsätt som faller sönder när nya tar vid. Så också i det småskaliga. I vår verklighet, i vår vardag.

Med lång erfarenhet inom handel kan jag förundras över att det idag läggs så mycket fokus på gamla uttryck som tex. ”merförsäljning” till kund. Byt ut det ordet till omtanke till kund, och känn vilken skillnad det blir i känslan som säljaren förmedlar! Vad leder den känslan till? En uppskattande kund som gärna tar emot säljarens omtanke, som leder till just… mer försäljning.
Idag handlar det om att förmedla känslor, omtanke, både till dina kunder och bland din personal. Om personalen inte har rätt mindset och sänder ut ointresserade signaler så spelar det ingen roll hur vackert varorna hänger i butiken. Om inte inköpsavdelningen har kontakt med säljarna och får feedback och lyssnar in till dem som faktiskt möter slutkund, som dagligen hör vad som efterfrågas, då kan rea-avdelningen bli ganska stor på bekostnad av att man inte ser sig som en helhet, där var och en i kedjan besitter viktig kunskap.
Samarbete, Inspiration, Omtanke och Fokus på vilka känslor man förmedlar både inom företaget och ut till slutkund tror jag gör den stora skillnaden på om kunden handlar av er eller i butiken intill.
Med Coach utbildning godkänd av International Coaching Federation samt mina 30åriga erfarenheter inom handel och kunskap om hur våra tankar och känslor påverkar och styr den energi vi förmedlar, kan jag inspirera era medarbetare med nya insikter/påminnelser som ger ökat välbefinnande och därmed förmodad ökad omsättning med värdeord som ligger i tiden.
/ Kristina Karlsson

För företag som i förebyggande syfte och omtanke vill ta hand om sin personal erbjuder jag att komma till er som bor i/ kring Alingsås och ge er personal en avslappnande timme med Qigong som passar alla samt en vägledd meditation. Det gör underverk för trötta huvuden , för kropp och själ. Man blir lugnare, rörligare, sover bättre dämpar oro. För mer info om meditation/Qigong- läs under respektive flik. Det gör underverk.
För 3000:- ex moms kommer jag på överenskommen tid till er
och tar hand om er personal i 60 min.

För samarbete maila y.kristina.k@hotmail.com                                                                                                                                 IMG_0386