Samtal & behandlingar

Jag lyssnar och vill hjälpa dig hitta din sanning, vad du vill, inte andras föreställningar om vad du skall göra eller hur du skall vara. Att vara Du. Då mår du så bra du bara kan.
Ibland tar livet en väg som gör att man för en stund behöver lite extra stöd och då kan du utöver samtal även få  verktyg att hantera oro och vägledd meditation för att sänka stressnivå och få lugnande och healande energier.
Du kan boka:

Övergångs Coaching: 2500:-  60 min. samtal 1gång/vecka under 1 månad.
När något plötsligt händer och man behöver extra stöd för en stund.
Vi samtalar, du får stöd via sms, verktyg och vägledd meditation för att sänka stressnivå och få en lugnare övergång.

Intuitivt samtal: 650:-   60 min.
Under vårat samtal använder jag mig av coaching samt verktyg som intuition, visualiseringar om en sådan kommer, vägledd meditation och healing. Du får insikter, inspiration och hjälp att förstå, känna eller släppa.

Energi coaching: 650:-   60 min.
Utifrån var du befinner dig just nu får du verktyg att sänka stressnivå, samt nycklar och insikter hur du påverkar din energi & tanke för att må ditt bästa.

Homestyling för harmoni & hög energi i ditt hem: 995:-  60 min. Därefter 795:- / tim.
Vid större projekt ( husrenovering/inför husförsäljning) gäller tot.pris.

Ditt hem är där du skall kunna fylla på din energi. Här hjälper jag dig som vill ha ett flow, hitta den röda tråden i inredning, se vad som kanske kan rensas bort /flyttas på för att få harmoni och en skön energi i ditt hem. Man behöver inte alltid köpa nytt för att förnya. Med många år bakom mig där jag använt mitt öga för färg/ form, som inköpare, dekoratör och inlyssnande säljare, kombinerar jag här mina kunskaper, intuition och känsla så att ditt hem är en del av dig där du kan landa och känna harmoni.

Spa för själen: 495:-   45 min.
En för dig guidad meditation där du samtidigt får ta emot lugnande och healande energier. Du får möjlighet att landa och ta emot djup avslappning.

Spa för själen extra: 695:-   75min.
En för dig guidad meditation där du samtidigt får ta emot lugnande och healande energier. Du får möjlighet att landa och ta emot djup avslappning. Därefter samtalar vi om vad som kom upp / tankar du har.

I  samtalet  ställer jag frågor och utifrån dem hittar du dina egna svar som du har inom dig men inte riktigt funnit. Jag använder min intuition och andra verktyg som gör det lättare för dig att se vad du verkligen vill.
Du får stöttning att hitta lösningar och göra en förändring. Eller för att hantera en förändring! Det är skönt att prata med någon som lyssnar utan att döma, som frågar och får dig att se nya perspektiv.
Allt som sägs stannar mellan oss och du, ditt välmående och ditt mål är mitt fokus.
Jag har också åkt på livets bergochdalbana, och fast man inte tror det då så vet jag att man har den där styrkan, magkänslan och ”sin egen melodi att följa” inuti, och det är fantastiskt när man återfinner den.

För bokning:  Mobil: 0702727162
Mail: y.kristina.k@hotmail.com

Min lilla oas och praktik finns i centrala Alingsås, för dig som bor på annan ort och vill boka möte på skype går det också bra.
Med värme/ Stina

IMG_0386