Coaching/samtal

Vi har alla en ”inre melodi” som vill spelas som är bara din, en väg vi vill gå på , om vi bara lyssnar. Jag lyssnar och vill hjälpa dig hitta din sanning, inte andras föreställningar om vad du skall göra och hur du skall vara. Att vara Du. Då lever du din sanning och mår så bra du bara kan.

Ett samtal: Ett möte / telefonsamtal utefter ditt behov. 650:- för 60 min.

Jag har ett väldigt fint erbjudande: Silvernyckeln är för dig som vill prata en stund, där du tror dig veta men behöver någon som hjälper dig att komma igång eller hjälpa dig se. Det innehåller 2 samtal (a´ca 60 min. ett varannan vecka under en månad) och sker via möte, telefon eller Skype. Vi bokar in tid som passar dig. Du inkluderas dessutom i Home of In Spirit där du får månadsmailet med inspiration och verktyg för att få en så bra start på månaden som möjligt. Allt detta är ditt för endast 1.111:- 

Guldnyckeln är ett 3 månaders paket för dig som vill ha ett samtal med mig varje vecka där jag är din personliga coach, stöd och support via möte, telefon eller Skype, samt att jag är tillgänglig för dig via mail under veckorna! Maila innan kl. 19 och du får svar samma dag.
Du får dessutom min bok LIVSKRAFT- om att lyfta sig själv och följa sitt hjärta, samt inkluderas i Home of In spirit där du får månadsmail med inspiration och verktyg för att få en så bra start på månaden som möjligt! (Det kan du klart tacka nej till, men det ingår som en extra present av inspiration från mig.) Investering i dig själv för allt detta är endast 11.111:-
Ta hand om dig själv! Jag hjälper dig!

Vår inspiration och våra innersta drömmar, det är våran inre vägvisare. Men ibland tappar vi bort den.Jag vill hjälpa dig hitta tillbaka till din magkänsla och inre vägvisare.

I  samtalet  ställer jag frågor och utifrån dem hittar du dina egna svar som du har inom dig men inte riktigt funnit. Jag använder min intuition och andra verktyg som gör det lättare för dig att se vad du verkligen vill. Du får stöttning att hitta lösningar och göra en förändring. Eller för att hantera en förändring! Det är skönt att prata med en Coach som lyssnar, som frågar och får dig att se nya perspektiv och nå en djupare insikt om vad du verkligen vill.
Allt som sägs stannar mellan oss och du, ditt välmående och ditt mål är mitt fokus.
Jag har också åkt på livets bergochdalbana, och fast man inte tror det då så vet jag att man har den där styrkan, och ”sin egen melodi att följa” inuti och det är fantastiskt när man återfinner den.
Med värme/ Stina
Mobil: 0702727162
Mail: y.kristina.k@hotmail.com
IMG_0386