Samtal & behandlingar

Vi har alla en ”inre melodi” som vill spelas som är bara din, en väg vi vill gå på , om vi bara lyssnar. Jag lyssnar och vill hjälpa dig hitta din sanning, inte andras föreställningar om vad du skall göra och hur du skall vara. Att vara Du. Då lever du din sanning och mår så bra du bara kan.

Du kan boka:

Intuitivt samtal: 550:-   60 min.
Under vårat samtal använder jag mig av coaching samt verktyg som intuition, visualiseringar om en sådan kommer, vägledd meditation och healing. Du får insikter, inspiration och hjälp att förstå, känna eller släppa.

Energi coaching: 550:-   60 min.
Utifrån var du befinner dig just nu får du verktyg att sänka stressnivå, samt nycklar och insikter hur du påverkar din energi & tanke för att må ditt bästa.

Spa för själen: 495:-   45 min.
En för dig guidad meditation där du samtidigt får ta emot lugnande och healande energier. Du får möjlighet att landa och ta emot djup avslappning.

Spa för själen extra: 695:-   75min.
En för dig guidad meditation där du samtidigt får ta emot lugnande och healande energier. Du får möjlighet att landa och ta emot djup avslappning. Därefter samtalar vi om vad som kom upp / tankar du har.

I  samtalet  ställer jag frågor och utifrån dem hittar du dina egna svar som du har inom dig men inte riktigt funnit. Jag använder min intuition och andra verktyg som gör det lättare för dig att se vad du verkligen vill.
Du får stöttning att hitta lösningar och göra en förändring. Eller för att hantera en förändring! Det är skönt att prata med någon som lyssnar utan att döma, som frågar och får dig att se nya perspektiv.
Allt som sägs stannar mellan oss och du, ditt välmående och ditt mål är mitt fokus.
Jag har också åkt på livets bergochdalbana, och fast man inte tror det då så vet jag att man har den där styrkan, magkänslan och ”sin egen melodi att följa” inuti, och det är fantastiskt när man återfinner den.

För bokning:  Mobil: 0702727162
Mail: y.kristina.k@hotmail.com

Jag finns i Alingsås  på studio Essence of You på Östra Ringgatan 15 A. För dig som bor på annan ort och vill boka möte på skype går det också bra.
Med värme/ Stina

IMG_0386