Energier, Qigong & Vägledd Meditation

En återhämtande och harmonisk känsla infinner sig.
Jag kommer tillbaka till mig själv, mitt starka inre, oavsett vad som hänt under dagen. Jag släpper spänningar, jag sträcker ut min kropp i lugna långsamma rörelser som öppnar upp ett flöde, låter energin lösa upp, släppa och hjälper leder bli mjuka. Jag andas in och fyller mig med ny, livgivande kraft. Min fysiska kropp får läkning, värk lindras, och jag får bättre sömn. Energin strömmar fritt och jag fryser inte längre.

Jag tar hand om min kropp men jag tar också hand om min själ, mitt inre. Jag stillas, blir ett med lugnet i mitt innersta. Jag är här och nu. I ett själsligt spa låter jag mig själv få tas omhand, få klarhet i tystnaden och få insikt när allt stillas.
Det yttre och det inre tas omhand. Det är vad Qigongen och meditationen gör för mig. Vill du känna likadant? Vill du vara med och ta del av detta?
Det finns fortfarande platser kvar på Onsdagens klass 15/1 kl. 12.45 – 13.45.

Investering: 175:- /gång el. 1500:- för alla 11 tillfällena. Dessutom får du en av mig  guidad meditation som ger dig än mer avslappning och återhämtning.
Du är varmt välkommen till en härlig stund med mig på Studio Essence of Me , Östra Ringgatan 15A, Alingsås.
Sms:a namn och dag för att boka din plats på mobilnr 0702 727162.
Investering görs till Bg.  290-7590
Jag hoppas att vi ses! / Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.