Workshop 29/9 : Våga vara Du

I Alingsås, 29/9 kl.12-15 håller jag min härliga workshop Våga vara Du- det blir så mycket lättare då…
Med visualiseringar, coachande frågor, insikter, guidade meditationer, övningar och min vägledning ser du och släpper andras sanningar om dig, som inte är dina, vi släpper för att conecta med våra egna.
När vi  ser vår egen sanning, får vi kraft att säga nej till det vi inte vill, och göra plats för det som ger mer glädje. Till det som är du.
Det blir lättare att se vad man verkligen vill, istället för att försöka uppfylla andras förväntningar på vad man skall göra eller hur man skall vara.
I tre steg går vi in och släpper, conectar och ser vad vi vill förverkliga. Lättare fikapaus ingår. Det blir reflektioner, för dig själv, så tag med block och penna
för tankar och ideer som kommer.

Jag följer min intuition. Energier, hur vi gör för att höja vår vibration- vårt mående, samt exempel ur mitt eget liv delar jag  med mig av när det känns relevant. Ingen workshop blir alltså exakt som den andra, även om grunden är densamma.
Du som känner att du vill vara i en härlig, varm energi och ge dig själv en fantastisk stund med reflektioner, insikter, guidade meditationer eller kanske ”komma lite vidare”, nå lite mer klarhet, är varmt välkommen att under min vägledning bara vara och ta emot det som kommer till dig. ( Dina tankar och ideer skriver du ner för dig själv, men det finns tid för frågor för den som vill.)

Endast 10 platser, boka din plats via sms eller ring : 0702 727162
Tid: 12- ca 15.  Sönd.29/9
Investering för dessa härliga timmar: 450:- (lättare fika ingår)
Plats: Oxelgatan 1E , Alingsås

För den som vill får man som en liten bonus möjlighet att köpa min bok LIVSKRAFT för endast 98:- (Amazon / bokhandel 198:-) om man vill ge bort en liten ”verktygslåda”till någon man bryr sig om – kanske till sig själv;-)

Du är varmt välkommen, jag hoppas vi ses!
/ Stina

Omdömen: ”Vilken underbar stund, jag har fortfarande den goda känslan kvar i kroppen och meditationen var helt för mig. En underbar känsla i kroppen som inte riktigt går att beskriv med ord. Tusen tack för den känsla du ger mig.” / Maria

Du har ett lugn och en härlig röst att lyssna på som sprider bra energier. Tack för tips du gav som blev en tankeställare och som inspirerade mig väldigt mycket.” Christina

Jag vill inte gå hem. Sånt här borde man göra oftare. När kommer du nästa gång?” (Kommentarer efter workshopens slut ❤ 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.