Workshop 4/8 Våga vara Du- det blir så mycket lättare då!

IMG_0431 (redigerad)

Står du grundad i dina egna värderingar, i din sanning, eller bär du med dig vad andra har sagt om dig eller till dig (deras sanningar-inte dina)?
Vet du vad du verkligen vill, eller försöker du uppfylla andras förväntningar på vad du ska göra eller hur du skall vara?
I denna workshop dyker vi ner, skalar av och jobbar med att hitta Din sanning. Vad Du vill, och därmed din styrka att lättare säga nej till det du inte vill och få mer tid till det du vill säga ja till. Till det som ger dig glädje. Till det som är du.
Genom coachande frågor, vägledda meditationer, övningar och min intuition ges 12 kvinnor tillfälle att av mig guidas fram i den bästa investering man kan göra, den i att få vara sig själv.
Är du en av de 12 kvinnor jag ska träffa ? Skicka ett sms med namn och ”Våga vara du” så har du en plats och får mer info.
Mobil: 0702727162 Investering: 450:- Lättare fika ingår.
Plats: Fortuna Porten, Kyrkogatan10, Sundsvall När: Söndagen 4/8 kl.12-15
Tag med anteckningsblock och penna 🙂
Med värme, Stina ( Läs gärna mer om vem jag är  på http://www.inspiritbystina.com/om

Omdömen  ”Vilken underbar stund. Jag har fortfarande den goda känslan kvar i kroppen  och meditationen var helt för mig. En underbar känsla i kroppen som inte riktigt går att beskriva med ord. Tusen tack för den känsla du ger mig. Maria”

”Hej Stina! Det var en mycket givande timme hos dig… Du har ett lugn och en härlig röst att lyssna på som sprider bra energier. Tack för tips du gav som blev en tankeställare och inspirerade mig väldigt mycket/ Christina”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.