Erbjudande!! Vilken nyckel väljer Du?

IMG_0142Jag skriver, talar och inspirerar.
Om inre styrka, om självkänsla, energier och tankens kraft.
Mitt ”mission” som personlig coach är att hjälpa dig hitta din inre melodi, ta fram den och spela den. Att hitta och göra din grej! Liten som stor. Då lever du i din sanning och mår så bra som du bara kan.  Nu har jag skapat tre  jättefina erbjudanden, känn efter vilket som passar dig!

Bronsnyckeln: För dig som är ganska nöjd med tillvaron men vill ha mer inspiration, Väkommen till Home of In Spirit!
Varje månad får du ett brev via mail med bla. inspiration, månadens intention, en av mig vägledd meditation, du får verktyg och insikter som ger en härlig start på månaden. Allt för mindre än vad en biobiljett kostar!
Endast: 111:-/månad.

Home of In Spirit! Inspirationsbrev med vägledd meditation

Bronsnyckeln

111,00 Skr

Silvernyckeln: För dig som har kommit en bit påväg men vill ha hjälp med att ”komma igång”, komma vidare, vrida/ vända litegrann eller ett stöd just nu. Här får du ett månadspaket med 2 samtal med mig (ett varannan vecka)  via Skype eller telefon på en tid som passar dig. Du får dessutom månadsbrevet med inspiration, verktyg och en vägledd meditation!
Endast 1.200:-

coachingpaket

Silvernyckeln

1 200,00 Skr

Guldnyckeln:  Ett 10 veckors paket för dig som vill ha ett samtal med mig varje vecka
där
jag är din personliga coach, stöd och support via Skype eller telefon, samt att jag är tillgänglig för dig via mail under veckorna! Maila innan kl.19 och du får svar samma dag! Du får dessutom min bok LIVSKRAFT – om att lyfta sig själv och följa sitt hjärta, samt inkluderas i Home of In Spirit där du får månadsmail med inspiration, verktyg och min vägledda meditation för att få en så bra start på månaden som möjligt! (Det kan du självklart tacka nej till men den ingår som en extra present av inspiration från mig.) Investering i dig själv för allt detta är endast 9.995:-

Coachingpaket

Guldnyckeln

9 995,00 Skr

                                      Ta hand om dig själv! Jag hjälper dig!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.