Nu kan Du återkomma, igen och igen till mina fyra nycklar…

IMG_1621

 

Mina fyra nycklar

9 sidor fyllda med inspiration. Efter bekräftad betalning skickas "Mina fyra nycklar" till din mailadress i en PDF fil.

79,00 Skr


Nu kan Du återkomma, igen och igen, till att påminnas om hur Du påverkar ditt eget mående till det bästa, hur Du styr dina energier, samlar ditt  lugn och hittar din inre styrka.

I dessa tider då det kan kännas som om alla ska och måsten tunnar ut din energi får Du här essensen av mina fyra nycklar, i en PDF fil till dig att kunna läsa om och om igen, när Du vill. Printa ut och ha nära. För endast 79:- ,därför att detta ska vara tillgängligt för alla. Därför att detta är en fantastisk julklapp att printa ut och sätta ett rött band runt för att ge bort till dig själv eller någon du är rädd om. Att kunna ge bort en av de bästa gåvor som finns- hur man kommer ihåg sin styrka, sitt eget värde, hur man står lugn och fokuserad och hur man blir påmind om hur vi själva kan styra våran energi till att må vårat bästa jag. Det 9 sidorna är fyllda med inspiration, en vacker sida har bara nycklarna med vacker text och en ”påminnelse” för att kunna printa ut och sätta upp vid din säng som ett komihåg  till dig själv. Sista sidan är för dina egna tankar och upplevelser.

Enkelt. Inspirationsfullt. Som livet ska vara. Maila för info:  y.kristina.k@hotmail.com så håller Du snart mina fyra nycklar i din hand och jag vet att de kommer att ge dig styrka och harmoni. Med värme/ Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.