Event hos Imago Yogastudio 17/12:e: Mina fyra nycklar-hur du finner ditt lugn och inre Power!

IMG_1398
De här nycklarna kom till mig under min livsresa och jag är så glad att kunna dela dem med Dig! Praktisera dem och du får ett klarare fokus och en trygghet i dig själv som kanske varit undangömd en tid.
  De kommer att hjälpa Dig att

Komma ihåg vem du är och vad du faktiskt vill
Återupptäcka din styrka, ditt värde
Hjälpa dig stå lugn när det stormar runtomkring
Hjälpa dig förstå hur du kan påverka ditt eget mående genom att bli varse dina tankar, hur de föder en känsla i dig- och vilken känsla vill du då mata dig själv med?

Du får även vara med om en energipåfyllande visualiserings övning som du sedan kan göra närhelst du behöver!

Detta är fantastiska verktyg att bära med sig och om man övar på dem i sin vardag så kan jag lova att de ger resultat.
Jag vet, då jag lärt mig hantera oro, motgångar, fokus och tillit efter dessa nycklar, att de fungerar. För en del kan det vara nya tankegångar, för andra fina påminnelser, oavsett så är det en fin present att ge sig själv såhär i en tid då fokus och egen tid kanske är svårt att hitta och då vi sprider ut – tunnar ut oss själva åt alldeles för många håll på en och samma gång.
Vi avslutar med några sköna Qigongrörelser för att samla ihop vår energi och känna ett skönt lugn som avslutning på denna fina kväll. Efteråt finns en stund för te och frågor/tankar om man så vill.
Investering: 200:-  När: Måndag 17/12 kl. 19-20  Var: Imago Yogastudio, Kungsgatan 22b Alingsås
Anmälan sker via sms el. ring 0702727162. Talar detta till dig så boka nu så att du får din plats, sista anmäln. dag är 15/12.
Jag hoppas vi ses! Varmt välkommen, Stina

Jag heter Stina och arbetar som Livs Coach och inspiratör då jag skriver och håller workshops om sådant vi alla ”mår vårat bästa jag ” av att komma ihåg. Jag är Certifierad Qigong instruktör, har använt mig av meditation i över 15 år och intuition är en naturlig del av min vägledning.

In Spirit:s ledord: Inspiration! Insikt! Livskvalitet! Coaching! är vad jag önskar Dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.