Find your inner Peace (Mina 4 nycklar) var: Imago yogastudio 16/9 kl.12-13

Hur hittar vi vårat inre lugn och behåller det när det stormar runtomkring?
Här berättar jag om och delar med mig av de 4 verktyg jag funnit som de mest användbara i stunder då jag tappat fotfästet och behövt dämpa orosmoln som vi alla känner av då och då. Genom att dela lite av min resa och nycklar jag hittade, vill jag kunna underlätta för och inspirera dig där du är, i din vardag.IMG_3805                                Förutom detta gör vi en visualiserande övning som ökar din energi och som du sedan kan använda dig av närhelst du behöver.  Jag berör även ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat: Hur du kan påverka din vardag och ditt mående genom att bli medveten om dina tankar.
Med lugna och sköna Qigong rörelser  avslutar vi denna stund fylld av nycklar, inspiration, insikt och harmoni.

Investering i dig själv: 200:-
Var: Imago yogastudio, Kungsgatan 22B Alingsås
När: 16/9 kl. 12-13
Anmälan: Sms:a ditt namn och Find your inner Peace till mob.nr 0702727162
Välkommen!
Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.