Ändra dina tankar – ändra ditt liv!

När du är i ditt sanna jag, i din spirit, din själ, är du inspirerad. Du är kreativ och idéer kommer till dig. Följ dem. De är din vägvisare, din inre guide. Välj glädje. Välj att känna det i vardagen. I det lilla. I det stora. Du får vad du fokuserar på, du blir bra på det du gör ofta. Matar du dig med positiva energier eller tänker du ofta i negativa banor? Bli medveten om dina tankar och välj att tänka på det som gör dig lycklig, oftare än tvärtom. Det är inte vad du går igenom… det är hur du hanterar det… PD_18_File_003

”When you change the way you look at things,
the things you look at change”                                  Dr. Wayne Dyer

Vi vet att allt består av energi. Och att lika drar till sig lika.
Att välja att tänka ur kärlek och medkänsla, om dig själv och om andra, i iakttagelser runt omkring dig, gör att du höjer dina energier.
Hög vibration- mer positiv energi- drar till sig mer positivt, mer positiva möten, händelser i ditt liv.
Och det fungerar verkligen så! Jag har varit med om fantastiska oanade möten, händelser som jag bara drömt om, som kommer när man är medskapare av sitt liv. När man är medveten om vad man sänder ut. När du är medveten om din intention, och väljer att vara i en hög vibration. I positiva energier.
Och det fungerar exakt på samma sätt tvärt om.
Att välja tankar ur rädsla- negativt- anklagande, om dig själv och andra, och i iakttagelser runt omkring dig, drar till sig negativa energier. Negativa energier drar till sig ännu mer negativa energier, negativa människor och negativa händelser.

Du får tillbaka det du sänder ut. Vad vill du sända ut?
För mig handlar det om att jag väljer att ta ansvar för positiva händelser i mitt liv. Jag väljer att föda mina tankar ur positiv energi. Kärlek. Inte ur negativ energi ,rädsla. Jag vill göra mig en positiv värld, ett positivt liv. Och när jag ramlar in i en situation där jag dömer utan att tänka mig för så pausar jag, och väljer om. Och ändrar min tanke. Träning, ja visst! Men alternativet?
Det handlar inte om att ljuga för sig själv, att låtsas som om problem inte finns, men istället för att tänka” Idag är en dålig dag.. jag har så ont idag”, och sjunka i energi och bli låg, så uppmärksammar jag det onda, och tänker sedan” hur kan jag göra för att må så bra som möjligt idag?” Och höjer min energi, och mår bättre.

Känn känslan i påståendet ” jag kommer aldrig att klara detta.”
Negativt Tungt. Ett påstående ur rädsla.
Andas nu ut och blunda medan du känner känslan i påståendet ” Jag kommer att lyckas. Jag tar ett steg i taget.”
Positivt. Tillfredställelse. Ett påstående ur kärlek. (Det finns två ursprungskänslor: rädsla/kärlek.)
Känslan av det du säger påverkar dig oerhört även om du inte är medveten om det själv!Du kanske aldrig har känt in hur du verkligen mår av att tänka låga tankar om dig själv eller andra. Eller att bara se det negativa, men det är den känsla du föder dig själv med då.
Genom att ändra dina tankar och lägga fokus på bra saker och påverka din energi positivt kan du uppleva saker på ett helt annat sätt, medvetet ge dig själv oändligt bättre mående, bättre förutsättningar och dra till dig det du vill ha mer av.
Det du sänder ut är det du får tillbaka.
Prova en dag! En dag med medvetna tankar födda ur positiv energi.
Och när kvällen kommer, känn efter hur du mår. Hur dagen har känts!

Den tankegång vi matar oss med formar våran känsla,
hur vi mår och hur dagen upplevs . Dagarna är ditt liv.
Ändra dina tankar – ändra ditt liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.