Inspiration!

Jag älskar inspiration.

När ett ögonblick har förvandlats till timmar, när jag tappar tid och rum och fullständigt gått upp i det jag gör och bara känner glädje och kreativitet. När jag är i mitt sanna jag. Jag vill inspirera till dig till att vara mer i de stunder av kreativitet, för dig.

När tappar du tid och rum? Vad gör du då? När stannar du upp och bara tittar, och fylls av ideer och glädje? Var i den stunden, ta vara på de ögonblicken av energipåfyllning och inspiration som ges dig. Hämta styrka och kraft ur dem och se dina talanger utan att kritisera dig själv. Utan att jämföra dig med andra.

Främst av allt kanske jag just här och nu vill inspirera dig till att tycka att du är perfekt precis som du är.

 

IMG_1247
Be yourself and be free…         /Stina

 

Jag vill inspirera till att inte tro att du måste ha någons godkännande för att du skall tycka att du är ok.
Jag vill inspirera  till att inte sträva efter att du måste bli förstådd, vara till lags, få bekräftelse av någon annan för att känna att du är bra. Att du duger. Att du är någon.
Du Är bra! Du duger! Du ÄR någon! Du är den bästa människa på hela jorden på att vara du! Det har aldrig funnits någon precis som du, det kommer aldrig finnas någon som är precis som du.
Om vi måste ha bekräftelsen från chefen / honom / henne/ mamma/ väninnan… för att känna oss ok, då ger vi bort vår makt över oss själva till någon annan!
För vad händer om du inte får bekräftelsen eller blir sedd? Ska du lägga din värdefulla tid, den tid som du har fått att vara du, på att sträva efter att få ett godkännande av någon annan för att känna att du duger? Då är man inte fri. Jag vet för jag har varit där.

 

“Your perfection includes your imperfection”    Mary O`malley

Genom utmaningar kan vi ha fått små sprickor i vårat inre, i alltför svårhanterliga situationer som vi hamnat i eller utsatts för…
Men där det är en spricka, där kan faktiskt också ljuset komma in! Där börjar läkning och växande! Som ett frö, där skalet måste få en liten öppning för att kunna gro, växa och blomma. Känn omtanke med dina ”sprickor”, de får dig att utvecklas. När man bekräftar dem och ser dem kan ljus komma in och läkning ta vid. Från dig! Inte från någon annan… Du behöver inte sträva efter andras bekräftelse. Den viktigaste personen att få bekräftelse ifrån, är av dig själv.
Ha medkänsla med dig själv.
Ying / Yang. I det vita finns en svart prick. I det svarta finns en vit. Balans. I imperfektionen finns perfektionen.
Du är alltid tillräckligt.
Ta tillbaka din Power om du gett den till någon.
Ge dig tillbaka din tid. Din tid att vara du. Du som är bäst på att vara just du.
Du som i inspirerande kreativa stunder när tiden försvinner har hittat din talang, ditt sanna jag. Du är alltid tillräckligt.

img_3362.jpg
Be yourself and fly high…        /Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.